Onveilig

Een lezer van deze blog wijst ons er in een reactie op dat de Schelse Schepen Van  de Vreken de nieuwe fietstunnels van “de banaan” te gevaarlijk vindt. (GVA 23/08/2014).
Onderaan het artikel lezen we de onze schepen het alternatief langs de ‘s Herenbaan nog gevaarlijker  inschat. Maar mag ik er ons geacht schepencollege op wijzen dat dit net het parcours is dat ze met de aanleg van de Tuinlei nog een stukje extra gevaarlijker maken? De Schelse schoolgaande jeugd zal immers op weg van en naar die ‘s Herenbaan geconfronteerd worden met een druk, onoverzichtelijk en amper te nemen kruispunt ter hoogte van de Matenstraat.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.