Buurtweg

In haar puBuurtwegen_2_en_30blicatie nr. 4 van september 2014 schrijft NV-A Schelle op pagina twee over de Moorstraet, Maetenhoekstraat en de buurtwegen nummers 2 en 30. Wist jij ze liggen?
Wij ook niet toen einde mei de bouwaanvraag  om deze buurtwegen te verleggen en te verbreden werd aangeplakt. Net als NV-A Schelle zijn we op onderzoek gegaan en hadden we al snel een sterk vermoeden dat er meer achter zat dan een simpele regularisering van enkele fout opgestelde of achterhaalde plannen.
Het straatcomité Tuinlei heeft niet geaarzeld en onmiddellijk bezwaar ingediend, net zoals Aartselaar en Niel trouwens. De termijn was kort (15 dagen) en de periode ongelukkig, maar ons dossier was eens te meer onderbouwd. Dat durven we echt wel zeggen. Dat ons gemeentebestuur onze bezwaren zou trachten te weerleggen was natuurlijk geen verrassing.

Ik lees in het artikel van de NV-A dat hun fractie zich over dit onderwerp telkens heeft onthouden. Daar zijn we blij om. Echt wel. Al hadden we een tegenstem net iets liever gezien, ondanks hetzelfde eindresultaat.

Voor of tegen, blij of ontgoocheld, we willen jullie allemaal nu al een fijne jaarmarkt toewensen en hopen dat je ook aan de Tuinleistand even halt houdt en er eentje komt klinken.

Tot dan!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.