Wegenwerken

De wegenwerken in de Steenwinkelstraat en enkele aanpalende straten zoals de Tuinlei, zullen een grote impact hebben op alle Schellenaren en iedereen die Schelle wil in- of uitrijden.
Een overzicht behouden van welke werken waar en wanneer precies plaatsvinden zal niet altijd eenvoudig zijn.

Via de  linken onderaan deze pagina willen we de bezoeker van onze website helpen in zijn zoektocht naar meer informatie over de werken.
Zonder enige garantie op juistheid. Onze informatie is ook beperkt tot wat we in onze brievenbus vinden. Gebruiken op eigen risico dus.

Ben je op zoek naar meer of correct(ere) informatie? Neem dan contact op met het gemeentebestuur van Schelle of de aannemer van de werken Heymans Infra

De overzichtjes zijn het best te bekijken op tablet of groter scherm en zijn waarschijnlijk iets minder duidelijk op je smartphone.
De linken openen in een nieuw tabblad.

  • Een overzicht op Google Maps van de verschillende fasen zoals ze bij de start van de werken werden gecommuniceerd. Selecteer de fase(n) die jou interesseren en zie hun locatie.
  • Een tijdlijn uitgezet op een rekenblad. Het geeft een idee welke werken wanneer worden uitgevoerd en in welke volgorde.
    In deze versie blijft tijdens het scrollen de eerste kolom geblokkeerd zodat overzicht houden gemakkelijker wordt.
  • Dezelfde tijdlijn in html (zonder geblokkeerde kolommen)
  • Aankondiging van De Lijn over buslijn 183 : verschillende haltes worden niet bediend tijdens de werken.