Opnieuw

aanplakkingDe gemeente Schelle heeft, via Igean dienstverlening, opnieuw een bouwvergunning aangevraagd voor de aanleg van het gedeelte van de Tuinlei vanaf de Oude Bosstraat tot in Niel. Er is nagenoeg niets gewijzigd ten opzichte van de vergunning die de Raad voor Vergunningsbetwistingen heeft vernietigd. Zo kunnen we nog lang bezig blijven.

De actiegroep Tuinlei zal ook nu weer bezwaar indienen en hoopt van u hetzelfde. Je kan dit doen tot en met 4 maart 2014. Dat is niet zo lang niet meer. Stel het niet uit, aub. Je kan zelf bezwaar indienen of je kan ons bezwaarschrift hier downloaden, invullen en aan ons of aan de gemeente bezorgen.

We willen er nogmaals op wijzen dat we helemaal geen problemen hebben met een tijdelijke oplossing zodat de Tuinlei kan gebruikt worden als omleidingsweg tijdens de werken aan de Steenwinkelstraat. We hebben wel een probleem met de huidige plannen, want zij maken van onze straat een nieuwe, permanente ontsluitingsweg naar en van Niel en Aartselaar en verder naar “de banaan”, A12, expressweg N171 en E19.

Hoe ga je best te werk als je bezwaar wil aantekenen?

Ofwel maak je een individueel bezwaarschrift op:

1. Schrijf  al je bezwaren op een blad papier

2. Stuur het ten laatste op 4 maart 2014 aangetekend  naar: Gemeentebestuur Schelle, Fabiolalaan 55, 2627 Schelle
Je kan uw bezwaarschrift ook zelf gaan afgeven, ten laatste op 04/03/14 op het gemeentehuis. Je zal dan een afgiftebewijs krijgen. Let wel op de openingsuren.!

Ofwel onderteken je het gemeenschappelijk bezwaarschrift van de actiegroep.

1. Je kan het bezwaarschrift van het actiecomité hier downloaden.

2. Druk het af, vul de laatste bladzijde in en bezorg  de ganse bundel voor 04/03/14 aan het gemeentebestuur.

Je mag het geheel of het handtekeningenblad ook bezorgen aan iemand van de actiegroep. Doe dit wel tijdig zodat wij het ook tijdig aan het gemeentebestuur kunnen bezorgen.

2 gedachten over “Opnieuw”

  1. Ik lees zojuist de lange uitleg in de gele propagandagids van onze burgemeester. Hij schreewt alweer de bittere noodzaak uit van de heraanleg van onze straat, dit keer in een wel heel lang verhaal. Als hij jaren geleden zo volwassen en verstandig was geweest om de aangeboden tijdelijke werfwegen te accepteren die Niel herhaaldelijk aanbood, was er vandaag geen enkel probleem! Wij hebben altijd gezegd dat onze straat als tijdelijke verbinding mag dienen, wij zijn namelijk solidair, maar neen het moet een volwaardige ontsluitingsweg worden richting banaan zodat mensen niet meer moeten rondrijden. Dit blijven ontkennen is behoorlijk hypocriet. Zeg gewoon waar het op staat man, wij zijn geen debielen. En die heraanleg van de Steenwinkelstraat wordt door niemand verplicht. Dit is een zelf verzonnen noodzaak van het Schelse bestuur. Als je straks 3 jaar in file staat, mag je dus Rob Mennes 2 x bedanken. Tuinleibewoners van alles de schuld geven is wel erg klein vind je ook niet Rob? Geef vooral geen antwoord hier zoals altijd. En eh, dialoog, zoek dat woord eens op!

  2. “En die heraanleg van de Steenwinkelstraat wordt door niemand verplicht”

    Dit is een noodzaak EN een verplichting (ontdubbelen riolen).

    Ivm met werfwegen:
    Niel wou enkel toestemming gegeven maar wou geen kosten dragen. Dat was een onrealistisch aanbod. Iemand die deze zaak juist kent weet dat men hier niet kon op ingaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.