Toekomst

De gemeente Schelle heeft het voorontwerp klaar voor de aanleg van het eerste deel van de Tuinlei (nrs 1 – 89). Op 16/1/13 konden de betrokken bewoners de plannen gaan inkijken en eventuele opmerkingen geven of vragen stellen. Niet iedereen kon zich op die avond vrijmaken en ongetwijfeld hebben ook niet-Tuinleibewoners interesse. Er waren ook al onmiddellijk enige vraagtekens rond het aantal beschikbare parkeerplaatsen.

Buurman Bob heeft de plannen boven op de satellietbeelden van Google Maps gelegd en met wat knip en plakwerk een aantal auto’s een parkeerplaats gegeven.

Het resultaat kan je hier bekijken of downloaden.

Prachtig werk, Bob! Nog even vertellen dat de rode rechthoeken een oprit of garage aangeven en dus niet kunnen ingenomen worden als parkeerplaats.

Dit satellietbeeld van de toekomst is natuurlijk ook handig om de rest van de plannen te bestuderen. Ter verduidelijking kan je hier ook nog de beschrijving vinden ( uit de uitnodigingsbrief van de gemeente).

Iedereen is vrij om vragen of opmerkingen naar het gemeentebestuur over te maken. Het straatcomité van de Tuinlei is bereid om de vragen te verzamelen en in gebundelde vorm aan het gemeentebestuur te  bezorgen.

Heb je een vraag? Zit je met een ei? Wil je iets kwijt of zou je graag je (on)genoegen ventileren? Wil je gewoon even zeggen dat je het allemaal prachtig en schitterend vindt? Of zie je het absoluut niet zitten? Alles is welkom.

Hoe en waar?

 • in de brievenbus bij
  • Lieven Bridts, Tuinlei 45
  • Rudi Thijs, Tuinlei 67
  • Stan Deleersnijder, Tuinlei 77
  • Rita Van Pottelberghe, Tuinlei 83
  • Luc Segers, Tuinlei 141
 • via e-mail naar straatcomite AT tuinlei.be

We hebben het liefst dat je jouw contactgegevens er even bij zet, maar als je het toch liever anoniem wil houden, dan zullen we dat natuurlijk respecteren. Hou het wel netjes a.u.b. Aan scheldpartijen heeft niemand een boodschap.
Heb je liever niet dat we jouw naam, adres of contactgegevens doorgeven aan het gemeentebestuur? Zet het er even bij en we houden er rekening mee.

Links op deze pagina:

Plan : http://www.tuinlei.be/wp-content/uploads/2014/01/BenedenT_plan_pano.jpg

Plan met satellietfoto’s :http://www.tuinlei.be/wp-content/uploads/2014/01/plan-01-89-googlemaps.jpg

Beschrijving : http://www.tuinlei.be/wp-content/uploads/2014/01/Tuinlei_B_heraanleg_20140118_0001.pdf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.