Vraagstuk

De NV-A Schelle vraagt zich in haar huis-aan-huis-blad van december 2013 af hoe het nu verder moet met de Tuinlei. In dat artikel kan ik niet echt een antwoordje terugvinden op die vraag, maar misschien was dat ook niet hun bedoeling. Ik wil wel, misschien ten overvloede, nogmaals benadrukken dat wij nooit tegenstander waren om de Tuinlei als tijdelijke omleidingsweg te gebruiken tijdens de werken in de Steenwinkelstraat. Dat zo’n tijdelijke omleidingsweg ook een tijdelijke of beperkte aanpassing van de straat betekent, begrijpen we ook. Maar met de duidelijk permanent bedoelde heraanleg zoals ze was voorgesteld, kunnen we echt niet akkoord gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.