Beroep

We hebben er ernstig over gepraat en alles wel overwogen. Uiteindelijk vonden we allemaal dat we nu niet konden opgeven. De vergunning om de Tuinlei her aan te leggen is verleend, Naar ons aanvoelen helemaal niet terecht en alles behalve degelijk gemotiveerd. Noch de oorspronkelijk motivatie, noch de motivatie van de gewestelijk stedenbouwkundig ambtenaar lijken ons voldoende onderbouwd. Ook Aartselaar en Niel vonden voldoende gronden om een advocaat in te schakelen en beroep aan te tekenen. Lees hierover ook het artikel in het gemeentelijk infoblad van Aartselaar.
De actiegroep Tuinlei was unaniem over de te volgen stappen en schakelde ook een advocaat in. Het beroepschrift is ondertussen ingediend. We houden je op de hoogte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.