Stilgevallen?

Is het straatcomité stilgevallen of zo? Te hard gefeest op de straatfeesten? Ruzie? …

Absoluut niet. Achter de schermen wordt er nog steeds flink gewerkt.
Op dit moment bekijken we van naderbij de plannen die het gemeentebestuur met ons straat heeft. Wat zijn ze precies van plan en wat zijn de gevolgen? Wat vinden wij daar nu van? Waar kunnen we eventueel mee leven en met wat absoluut niet.
Op 11 november 2009 is er opnieuw een gesprek gepland tussen het gemeentebestuur en enkele afgevaardigden van de Tuinlei.
Maar we werken ook nog op andere fronten. Op die manier vinden we steeds meer argumenten die ons gelijk bewijzen.

Laat het vooral duidelijk zijn: we wensen geen algemene heraanleg van onze straat. Op zijn hoogst een fietspad tot in de Matenstraat, dat zou ons al zeer tevreden stellen. In ieder geval willen we vermijden dat onze straat een ontsluitingsweg wordt naar de nieuw aan te leggen “banaan”.
Het is ondertussen al lang duidelijk dat de heraanleg van de Tuinlei eigenlijk los staat van de geplande werken in de Steenwinkelstraat. Een schuldgevoel kan men ons ook niet meer aanpraten. Neen, we blijven actief tegen de geplande werken. Ondertussen is duidelijk gebleken dat we hierin niet alleen staan.
We bekijken momenteel ook hoe we alle buren het best op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken.
Je hoort weldra meer van ons !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.