Zomers Straatfeest Editie 2

Na het succes van vorig jaar, gaan we opnieuw feesten!

Zaterdag 5 september vanaf 15u00

feest08De weergoden waren ons erg gunstig in 2008. Wij hopen op een herhaling van zo’n zonnige dag. De formule van het straatfeest is bijna een weergave van de vorige editie, behalve de barbecue. Na de spontane improvisatiebarbecue van 2008, willen wij ditmaal het eetfestijn voorbereiden en openstellen voor alle straatbewoners.

We starten om 15h00 uur met het straatfeest. Tegen 17h30 uur ontsteken we de barbecues. Ieder kan vis, vlees of ander bakbaar voedsel meebrengen en we zullen de reukorganen van de bewoners in de omliggende straten strelen met de heerlijke Tuinleibarbecuegeuren. Voor groenten, sausen en brood zorgen wij. Tafels en stoelen zullen beschikbaar zijn, eventueel beschermd door tenten. Bestek en borden zelf mee te brengen.

Hieronder vind je een inschrijvingsformulier. Om de barbecue- en de organisatiekosten te dekken, vragen we een minimale bijdrage: € 2,00 per volwassene en € 1,00 per kind vanaf 6 jaar. Indien  je niet deelneemt aan de barbecue krijg je voor het inschrijvingsgeld een drankje aangeboden.

Gelieve uw deelname te bevestigen voor 20 augustus. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen en geld af te geven bij Roel nr 51 of bij Rudi nr 67 (tussen 65 en 69). Je kan ook inschrijven via [email protected] . Het inschrijvingsgeld kan je ook storten op de Tuinleirekening 979-1726987-04.

Het straatcomité heeft ook het idee gelanceerd om Tuinlei-T-shirt te laten drukken met  de tekst ‘Wij houden van de Tuinlei zoals ze is’ of iets dergelijks. De prijs van zo’n T-shirt zou ongeveer 8,00 € bedragen, naargelang het aantal. Zijn er geïnteresseerden voor een Tuinlei-T-shirt en heeft iemand originele opschriften? Noteer het op de inschrijvingsstrook of geef het door via email. Misschien kunnen we in ons Tuinlei-T-shirt naar het straatfeest.

Nu maar duimen dat de Tuinlei wordt overgoten door de zon op 5 september. Tot dan.

Inschrijven kan met onderstaand formulier niet meer. Het feest was weer geslaagd !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.