Eventjes wat rechtzetten

zal_ik_hem_weer_recht_zetten_smallEr blijkt in Schelle en omgeving wat verwarring te zijn over deze website, de er op geposte commentaar en over andere websites waar verwezen wordt naar ons straatcomité of de Tuinlei in ‘t algemeen.
Tijd dus om een en ander recht te trekken.

We kunnen het niet genoeg zeggen: het “Straatcomité Tuinlei” was, is en blijft politiek onpartijdig. We hebben geen zeggenschap over noch invloed op publicaties die gebeuren op andere sites dan de deze (www.tuinlei.be).

Als een bericht in de pers of op internet onze straat als onderwerp heeft, kunnen wij er naar verwijzen, het becommentariëren, Buy Orlistat Online Pharmacy No Prescription Needed er een kopij van ter beschikking stellen in onze rubriek “in de pers” of het gewoon negeren (meestal wil dat zeggen dat we er geen weet van hebben). In alle gevallen blijft de auteur verantwoordelijk voor de inhoud en betekent het feit dat wij er melding van maken geenszins dat we akkoord gaan met zijn of haar standpunten.

En hoe zit het dan met de teksten op tuinlei.be zelf?

De blogitems (“nieuws”) die wij zelf schrijven op onze site, zijn natuurlijk onze verantwoordelijkheid. Maar u kan, net als iedereen, ook commentaar achterlaten onder elk artikel. Commentaar is vrij en we houden er aan om uw bijdrage niet van onze site te verwijderen tenzij op vraag van de auteur of als het beledigend, racistisch, illegaal of op andere wijze ongeoorloofd zou zijn. En ja, spam- en reklameberichtjes vallen voor ons ook onder “ongeoorloofd”.

We vragen met aandrang om het netjes te houden.
Als u zelf Female Viagra Online een (satirische of serieuze) site beheert en onze artikels wil overnemen, dan hebben we daar geen bezwaar tegen op voorwaarde dat u het spel eerlijk speelt: graag bronvermelding en een duidelijk onderscheid tussen uw eigen teksten en de onze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.