Nieuwjaarsdrink 2018

Nu de Tuinlei eindelijk berijdbaar is, geraken we allen zonder problemen tot aan nummer 141 voor onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink. Iedereen is welkom. Breng jullie buren ook mee en we kijken uit om kennis te maken met de nieuwelingen van onze straat.

Met een hapje en koude, warme en verwarmende drank maken we er een gezellig samenzijn van. Voor zij die het kennen, wordt de drank aan zeer democratische prijzen verdeeld en is meer dan voldoende aanwezig. Hapjes worden bereid en aangeboden door het Tuinleicomité.

Om in te schatten hoeveel mensen we mogen verwachten vragen we om in te schrijven. Dat kan door te mailen naar [email protected] of door de inschrijvingsstrook die je in je brievenbus vond te bezorgen op Tuinlei 67. Als geen van beide jou goed uitkomt, dan kan je ook inschrijven via het webformulier hieronder.
Als je jouw e-mailadres opgeeft, houden we jou langs die weg op de hoogte van de Tuinlei-activiteiten.

Tot dan!

—   Inschrijvingsformulier werd verwijderd —

Het was weer een geweldig feestje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.