Gestart

2015Voilà. Het jaar 2015 is officieel gestart. Nu pas ja. Want zonder Tuinlei-nieuwjaarsfeestje kan er van een nieuw jaar toch geen sprake zijn.

Voor zij die er dit jaar niet bij konden zijn: het was weer heel gezellig en prima in orde.  Fijn dat we mekaar nog eens konden ontmoeten en bijpraten. Want tenslotte is het toch zo dat we in de kille herfst- en donkere winterperiode gewoonlijk niet zo veel buiten komen. Het toevallige babbeltje op straat wordt doorgaans beperkt tot het hoogstnodige. Maar dan is er die jaarlijkse, hartverwarmende nieuwjaarsreceptie bij Luc en Christel  in de feeststal naast Tina en Tita. Ik weet het niet van jou, maar ik kwam alleszins tijd te kort om met iedereen te kunnen bijpraten. Maar zo hou ik natuurlijk nog wat gespreksstof over voor ‘t volgende feest. Ik kijk er nu al naar uit.

Een dankjewel is hier ook op zijn plaats. Ook al gaat het vooral over dezelfde mensen: dankjewel organisatoren, dankjewel voor hen die materiaal en infrastructuur ter beschikking stelden en dankjewel voor hen die vooraf en nadien nog hun steentje hebben bijgedragen.

Heb je zin om volgende keer ook een handje of ideetje toe te steken? Wil je gewoon je opbouwende kritiek kwijt? Bestaat je goede voornemen voor 2015 er in dat jij je extra wil inzetten voor de Tuinlei? Of heb je gewoon goesting om bij die toffe ploeg te horen? Geef gewoon een seintje aan een van hen of via straatcomite AT tuinlei PUNT be.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.