3 gedachten over “Ploeg”

 1. De ploeg rond de burgemeester heeft het jaar alvast in stijl ingezet.

  In de gele propagandagids Januari – Februari staat deze keer letterlijk:
  “In de eerste helft van de volgende bestuursperiode kan hopelijk gestart worden met enkele grote projecten. Riolerings- en wegeniswerken in de Steenwinkelstraat, in de Albrecht Rodenbachplaats en de Tuinlei – verplicht door Vlaanderen en onder meer noodzakelijk voor de waterbeheersing in onze gemeente – zijn de meest cruciale werken.”

  Hier wordt dus plots eventjes gesuggereerd dat de heraanleg van onze straat verplicht zou zijn door Vlaanderen en nodig voor de goede waterhuishouding!
  We weten natuurlijk allemaal dat er ook een overstromingsgebiedje voorzien is door de hogere overheden aan de Wullebeek (waar Vlaanderen trouwens vraagt zo weinig mogelijk grond in de buurt te verharden:-).
  Als we als bestuur de informatie die we verspreiden kunnen verdraaien om de illusie te wekken dat onze plannen die overal zo veel kritiek krijgen gesteund, neen zelfs VERPLICHT (!) worden door Vlaanderen zullen we het niet laten nietwaar. Zo’n kans laat je als CD&V Schelle niet liggen. Dat ze zelf niet mottig worden van al die misleidingsmaneuvres. Dat ook hun achterban dit al die jaren blijft pikken is mij een raadsel.

  Resultaat is wel dat 58% van de Schellenaren die daar in oktober bewust NIET voor gekozen hebben nu weer 6 jaar moeten leven met geheimzinnige dossiers, gebrekkige informatie, verborgen agenda’s en projecten die geen daglicht mogen zien.
  Simpel voorbeeld? Wanneer is de volgende gemeenteraadszitting? Ga naar de site van Schelle en zoek je rot! Aan pottekijkers hebben we hier echt geen behoefte. Het zou nogal schoon zijn.

  Van dit bestuur moeten we wederom geen rechtzetting verwachten dus bij deze zal ik het dan maar doen zeker?
  Beste mensen, de heraanleg van de Tuinlei is helemaal niet verplicht door Vlaanderen en draagt NERGENS toe bij. Ook tijdens de werken in de Steenwinkelstraat (een andere onnodige maar peperdure kwakkel) rijden we ons straks alleen maar muurvast. Ook de Matenstraat en Pierstraat zullen stilstaan vanwege onze onverantwoordelijke houding, met alle gevolgen en gevaren vandien.

  Neen, laat de raad voor vergunningsbetwisting maar rustig een beslissing nemen. Zoals we met de terechte schrapping van de milieuvergunning voor Uplace gezien hebben durven die mensen hun verstand wel eens te gebruiken. Laten we hopen dat ze dit voor de Tuinlei ook doen.

  Nu we het over verplichtingen hadden, wat wel verplicht is door Vlaanderen is dat gemeentebesturen hun gemeenteraadsleden en hun bevolking transparant, correct en volledig informeren. Kunnen we daar misschien in Schelle eens eindelijk mee beginnen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.