Reactie

entertoets = commenttoetsToegegeven. Het heeft misschien wat langer geduurd dan we eigenlijk wilden. We hebben het dossier van NV-A Schelle en Niel dan ook grondig en vooral ernstig bestudeerd. We willen hier vooral benadrukken dat we zowel het initiatief zelf als het uitgangspunt (“samenwerken in plaats van tegenwerken”) erg kunnen waarderen.
Je kan onze reactie downloaden op deze Tuinlei-webpagina: http://www.tuinlei.be/wp-content/uploads/2012/06/Reactie-NV-A-dossier.pdf. We hebben getracht om zo veel mogelijk dezelfde opbouw te gebruiken als het oorspronkelijke dossier van NV-A (te vinden op de site van NV-A Schelle).
Het is misschien een nogal lijvig antwoord geworden dat af en toe wat droog is om te lezen. Daarvoor willen we ons verontschuldigen. Het thema leent zich nu eenmaal niet tot grappige zinswendingen of spannende plots. Probeer je er toch even door te worstelen, misschien kan je  nadien ons standpunt (nog) beter begrijpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.