Nostalgie

Enige dagen terug werd er  een nieuw bord geplaatst in de Tuinlei. Het lijkt me geen officieel verkeersbord al wil het er wel een beetje voor doorgaan. Levitra Online In letters die zichzelf in de groep ‘sierlijk’ willen ingedeeld zien, staat er geschreven dat de “weg in zeer slechte staat” is. Toen ik het zag, kwamen bij mij spontaan de nostalgische gevoelens boven. In helaas vervlogen tijden stond er immers, aan de andere zijde van de Tuinlei, een officieel bord ‘doodlopende Buy Prednisone Buy glucotrol online Online Pharmacy No Prescription Needed weg’ met als onderbord: “Op 700 meter aardeweg moeilijke doorgang”. Ooit is dit om onbekende redenen moeten verdwijnen en eerlijk gezegd zijn we blij dat het nu een beetje terug is. Weliswaar in een andere vorm en op een andere plaats. Maar toch. Men weze gewaarschuwd. De Tuinlei is geen straat om eens snel snel door te razen. Het blijft natuurlijk zo dat we graag een proper en degelijk fietspad hadden zien verschijnen, maar dan wel eentje zonder autostrade er naast.

5 gedachten over “Nostalgie”

  1. En waarom zou er net door jullie sraat geen doorgaand verkeer mogen komen als de straat deftig wordt heraangelegd? De twee alternatieven (Steenwinkelstraat en koekoekstraat of via het dorp van Schelle) zijn even ‘onaangepast’ als jullie straat.
    Ik neem aan dat iedereen van de Tuinlei zelf ook minstens één auto heeft en dus zelf door de straten van Schelle rijdt die niet breder zijn dan die van jullie? Op een ander ok, maar niet door jullie straat?

  2. Peter, je zegt het zelf: “als de straat deftig wordt heraangelegd”, maar onze straat wordt niet deftig heraangelegd. Het stukje zandweg wordt aangepast in een tweede Steenwinkelstraat maar de rest blijft onaangepast en kan dit verkeer niet aan. Vanaf de gemeentegrens blijft de straat even smal als vandaag. Dit is grondgebied Niel en Aartselaar. Zij zijn nog steeds radicaal tegen dit plan en Niel bijvoorbeeld stapt onmiddellijk naar de Raad van Staten moest Schelle ooit een bouwvergunning krijgen. Wie zich daar namelijk niet te pletter rijdt tegen de vrachtwagens van Ceulemans staat een halve dag in file om linksaf richting Pierstraat en A12 te geraken. We praten over veel meer dan duizend auto’s per dag dus dit plan is je reinste onzin van het Schelse bestuur. Laat je niet vangen. Dit is echt geen oplossing maar een wipplank zonder zwembad. Een zoveelste dure brug in het midden van een koeienwei.

  3. Trouwens, is er een mobiliteitsprobleem in Schelle? Staan er dagelijks ellenlange files? Zijn er niet genoeg uitvalswegen van en naar het centrum? Waarom moet alles plat gebetoneerd worden? Mag er niet wat groen overblijven hier en daar? Wij zijn bewust in deze straat komen wonen omdat het net zo’n rustige straat is. Uw houding is er één van ‘als wij niet in een rustige straat wonen, mag de rest dat ook niet’. En wij zijn dan egoisten? Pffff …

  4. Bob, volgens mij smoorde gij teveel wiet kerel. Trouwens het is niet Raad van Staten maar Raad van State. Ge ziet echt de klepel niet hangen volgens mij. Blijf van diene dope gast. Blijft der af, ik zeg het voor uw eigen goed.

  5. Wel Rodenbach, als je de waarheid niet onder ogen durft te zien is dat jammer voor jou. Hier over wiet komen lallen gaat niemand verderhelpen. Als jij wel de klepel ziet hangen, weerleg mijn verhaal dan gewoon. Vertel ons hier dan eens een keer hoe het allemaal echt in elkaar zit en wat ik fout zie. Zet er misschien ook eens je echte naam onder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.