Autospiegels

gebroken_autospiegel De meeste Tuinleibewoners zullen het ondertussen wel gemerkt hebben, in de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 november 2009 heeft 1 of andere onverlaat het nuttig en interessant gevonden om tegen de spiegels van onze auto’s te stampen. Bij de meeste mensen stond deze dan ook niet in de normale positie en bij sommigen onder ons waren de spiegels zelfs beschadigd of helemaal stuk (bijvoorbeeld die van Roel, Steven en Walter). Als er iemand toevallig iets gehoord of gezien zou hebben, gelieve dit dan te laten weten. Er werd ook reeds klacht neergelegd bij de politie.

Jammer dat sommige mensen zich op dergelijke wijze moeten amuseren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.