Klinker

Een mede-Tuinleibewoner schreef ons het volgende:

“Via een overdachte bron vernamen wij dat de werken in onze straat vertraagd worden door een leveringsprobleem. De firma die de blokjes (klinkers) zou leveren is door zijn voorraad heen. Wij wisten niet dat men bij wegenwerken ook al werkt met het systeem van” just in time “. Waarschijnlijk zullen er nog plaatsen zijn waar er blokjes gelegd moeten worden… dan is het een kwestie van wie mag de blokjes eerst krijgen! Spijtig dat na de vele gunstige commentaren die in onze straat opgevangen werden, nu plots toch gereclameerd wordt op de ongemakken.
Laat ons hopen dat de blokjesleverancier een tandje bijsteekt.” [einde citaat]

Het lijkt er dus op dat we rekening moeten houden met nog wat extra vertraging en de straat dus nog wat langer afgesloten blijft. Waarom moest de “boven-Tuinlei” nu ook weer zo dringend aangelegd worden? Had dat iets te maken met vermijden van verkeershinder tijdens de werken aan de Steenwinkelstraat? Nee, toch?

Een gedachte over “Klinker”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.