Gemist

party-ballonnenHeb jij het ook gemist? Dit jaar was er geen nieuwjaarsreceptie van de Tuinlei.
Niet dat we jullie geen fijn, gezond en gelukkig jaar zouden toewensen. Integendeel.
Het is ook geen kwestie van kwade wil of sabotage. Enthousiasme was er meer dan genoeg. Akkoorden over locatie en catering waren reeds afgesloten.Uitnodigingen waren zo goed als klaar. Enkel de datum nog.

Maar precies die datum bleek een groot struikelpunt. Het bleek dat we tussen alle andere nieuwjaarsverplichtingen in, geen enkel moment konden vinden waarop voldoende organisatoren aanwezig konden zijn. En een feestje zonder organisatie, dat heeft niet zoveel kans op slagen.
Het heeft natuurlijk ook wel wat te maken met het beperkt aantal vrijwilligers die bereid zijn om de handen uit te mouwen te steken.  Het is ook zeer begrijpelijk dat sommigen onder hen de fakkel na al die jaren eens een keertje zouden willen doorgeven, ook voor het zomerfeest of met de jaarmarkt.

En dus doen we nu een oproep naar jou. Heb je zin om af en toe eens iets mee te organiseren in en voor onze straat? Heb je een fantastisch idee maar zoek je mensen om het mee uit te werken? Zou je gewoon je gedacht eens willen zeggen?

Laat iets van je horen!

Dat kan het best met een e-mailtje naar het straatcomité  maar ook via het contactformulier op deze site, onze facebookpagina  of loop gewoon eens langs bij een van de leden.

Een gedachte over “Gemist”

  1. Hallo straatcomite,

    Wij zijn steeds bereid om te helpen als we thuis zijn. Ik vroeg mij ook al af of de nieuwjaarsreceptie afgevoerd was omdat ik er nergens een mail van had ontvangen i.v.m. helpende handen.
    Dus wat de toekomst betreft , laat maar weten hoe en wanneer!
    Wij kunnen ook elk jaar cava meebrengen van onze vakantie in Spanje ( mei), dat scheelt een stuk in prijs. Maar dan weten we dit graag op voorhand.
    Groetjes, Chris en Jan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.