ATV

snelheid beperktBouwvergunning toegekend – we hebben uw (financiële) steun nodig

De bouwvergunning voor de heraanleg van onze straat is toegekend. We blijven er bij dat dit een slechte beslissing is en ook Niel en Aartselaar zijn deze mening toegedaan. In die mate zelfs dat zij het nodig achten om beroep aan te tekenen bij “de bevoegde instanties” (zoals dat dan heet).

Ook de actiegroep Tuinlei blijft niet bij de pakken zitten en zal de nodige stappen ondernemen. Maar koken kost geld. De gemeente Schelle kan het geld van zijn belastingbetaler gebruiken om dure juristen in te schakelen. Helaas kunnen wij dat niet. We hebben uw steun nu meer dan ooit nodig. Wie ons op een of andere manier wil steunen, financieel, maar ook met raad of daad: aarzel niet ons te contacteren. Doe het nu!

Onze straat op ATV

En als uitsmijter nog een Schelse kronkel: Niel en Aartselaar zouden potverdorie blij moeten zijn met de heraanleg van onze straat. Terwijl alle mobiliteitsexperten het er over eens zijn dat meer beton ook meer verkeer betekent, denkt onze burgervader daar anders over. Kijk even mee op ATV en tracht de argumenten te volgen ( http://www.atv.be/item/heibel-om-tuinlei ).
Maak ook even van de gelegenheid gebruik om de huizen te tellen in het her aan te leggen stuk van deze “woonstraat” en hoor ondertussen hoe contra  wordt omgezet in pro.
Niel: “Schelle zal zijn verkeer ontsluiten richting Niel, A12 en E19 en dat wordt hier dan veel te druk”
Schelle: “Het zal Niel ontlasten en we moeten nog bezien of er wel verkeer van daar (Niel) naar deze omgeving (Schelle) verplaatst zal worden.”

Of anders gefraseerd:
“er zal vooral verkeer van Niel naar Schelle rijden via de Tuinlei.” Oeps. Wij hadden eventjes begrepen dat het een woonstraat was en er amper verkeer te verwachten was.
“we weten eigenlijk niet of er verkeer van Niel naar Schelle zal rijden en hoeveel dat zal zijn.” Oeps. We dachten eventjes dat het probleem vooral andersom zat en dat er ook een grondige studie aan voorafgegaan was. Trouwens, als het toch maar om een paar auto’s gaat: waarom is het dan überhaupt nodig?

Foto: De snelheid is àl beperkt in één van de belangrijkste verkeersaders van onze gemeente (!)

2 gedachten over “ATV”

  1. Kijk even naar de ATV reportage en volg de duidelijke argumentatie van Niel. Volg daarna de abracadabra van Rob Mennes. Waar heeft die man het in godsnaam over? Hij gaat op vijandige wijze de mobiliteit in buurgemeentes onderuit halen waarbij hij zeer onveilige verkeerssituaties veroorzaakt, maar verkoopt dit alles als een voordeel voor Niel? Woonstraten met lastverlaging? Zijn dit dan de argumenten die hij sinds 2007 al heeft kunnen verzinnen? Gisteren was het nog en landingsbaan voor Marsmannekes. Wat zal de uitleg morgen weeral zijn? Wie gelooft die man nog? Waarom moeten wij nog steeds duidelijk maken dat dit alles zever in pakskes is? En zijn achterban blijft hem maar volgen. Wanneer worden die eens wakker?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.