Burgemeester nodigt comité uit

Tijdens de infovergadering in oktober 2008, waarop alle Tuinleibewoners waren uitgenodigd, had burgemeester R. Mennes reeds laten weten dat hij graag met een werkgroep van bewoners zou verder praten en denken over de heraanleg van onze straat. Nu is het zover …

In het najaar van 2008 heeft het gemeentebestuur van Schelle deze wens per brief  bevestigd en het straatcomité uitgenodigd voor overleg. Natuurlijk juichen we dit toe. Enkel waar er dialoog bestaat kan er immers iets degelijks uit de bus komen.
Het Straatcomité Tuinlei heeft het aanbod dan ook ernstig in overweging genomen en door middel van een brief aan het college van burgemeester en schepenen haar antwoord kenbaar gemaakt. In deze brief heeft het Straatcomité een aantal van haar bezwaren tegen de heraanleg geuit en bevestigd dat ze graag willen ingaan op het voorstel van de burgemeester.
Er werd echter ook een voorwaarde aan verbonden. We willen dit overleg enkel voeren op basis van de bezwaren en vragen die in het schrijven van het Straatcomité  staan.
Op deze wijze willen we er voor zorgen dat de punten die het straatcomité belangrijk vindt en waar zij een antwoord op wenst, zeker behandeld zullen worden.

Maandag 12 januari 2009 is het dan zover. Een beperkte afvaardiging van het Straatcomité (drie man om precies te zijn) zal zich ten gemeentehuize begeven om daar meer tekst en uitleg te krijgen over de geplande heraanleg. We appreciëren deze mogelijkheid ten zeerste en hopen dat de delegatie op minstens  een deel van de vragen een antwoord zal kunnen krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.